12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Viaţa de cuplu este tristă. Ceva lipseşte pentru a vă simţi bine împreună. Comunicarea merge greu, de parcă fiecare este preocupat de alte probleme, pe care nu reuşeşte să le exprime în cuvinte ca să-l atragă şi pe celălalt în discuţie. Fiecare stă singur în lumea lui şi creează scenarii cu tentă negativă despre partener. Este nevoie de mai multă apropiere, pentru că numai împreună puteţi trece cu bine acest hop.

Taur

Simţiţi o reală plăcere în orice conversaţie. Nu contează că schimbaţi amabilităţi sau banalităţi despre vreme, important este că treceţi în revistă o mulţime de cunoştinţe, a căror prezenţă vă aduce bucurie. Vă veţi întoarce acasă cu satisfacţia că aţi întâlnit atâta lume şi că aţi avut cu fiecare ceva de discutat. Astfel, v-aţi putea mări cercul de prieteni.

Gemeni

Proiectele de la serviciu stagnează, nu pot înainta azi nici un pas din cauza unor piedici. Alţii îşi bagă nasul în treburile dumneavoastră şi vă obligă să bateţi pasul pe loc, pierzând timp preţios cu fleacuri. Faceţi un efort şi treceţi peste obstacolele puse de ceilalţi, nu staţi, aşa cum vi se cere. Dacă vă puneţi ambiţia, aţi putea trece cu brio acest hop.

Rac

Simţiţi o nouă atracţie şi vă aventuraţi într-o direcţie cu toată inima, convins că tot ceea ce vă aşteaptă la final vă va aduce multă fericire. Fie că este un nou proiect la serviciu, în care puneţi mult suflet, fie că este o nouă relaţie de dragoste, simţiţi furtuna interioară care vă dă ghes să faceţi paşi mari spre ţintă. Abia aşteptaţi să cuceriţi ce v-aţi propus.

Leu

Jucaţi un rol important în discuţiile care se încing astăzi, pentru că sunteţi factorul de echilibru, omul matur şi documentat care ştie ce spune. Mulţi vor ţine cont de sfaturile dumneavoastră, pentru că se bazează pe experienţa de viaţă, nu pe simple idei de moment. Cine vă are astăzi alături ca sfătuitor sau colaborator are numai de învăţat, iar dumneavoastră vă place rolul de profesor sau lider de opinie.

Fecioară

Glumele deplasate ale unui amic vă rănesc profund. În loc să repare cu scuze sau explicaţii, acesta toarnă gaz pe foc şi vă ironizează reacţia. Aveţi o atitudine foarte tranşantă cu astfel de persoane, care nu ştiu altceva decât să râdă de alţii şi sunteţi capabil să rupeţi o relaţie dacă nu vă mai inspiră seriozitate. Nu suportaţi ironia sau glumele nepotrivite, de aceea veţi fi foarte dezamăgit de oamenii care se exprimă astfel.

Balanţă

Relaţia cu superiorii sau oficialităţile aduce motive de tristeţe şi dezamăgire, pentru că eraţi în aşteptarea unui răspuns de la aceştia şi el nu vine sau nu este cel dorit. Pe moment, sunteţi tentat să alunecaţi în depresie şi să generalizaţi, spunând că toate vă merg prost de la o vreme, dar ar trebui să vă gândiţi cum aţi ajuns în această situaţie. Nu cumva sunteţi şi dumneavoastră vinovat de acest eşec?

Scorpion

Munciţi mult pe două fronturi, dar, dacă nu vă concentraţi spre un singur plan, este normal să apară probleme sau greşeli. Sunteţi tras în două direcţii şi nu ştiţi cum să vă împărţiţi astfel încât să împăcaţi şi capra, şi varza. Dumneavoastră sunteţi unul singur şi nu le puteţi face pe toate perfect. Mai bine alegeţi un singur scop şi duceţi-l la capăt. Nu fugiţi după doi iepuri pentru că nu veţi prinde nici unul!

Săgetător

Puteţi fi învingător în orice competiţie intelectuală, deci, dacă aveţi ceva de spus, nu staţi în umbră. Faceţi un pas în faţă şi exprimaţi-vă opinia cu mai mult curaj. Armele dumneavoastră sunt un talent oratoric de invidiat, experienţa acumulată prin studiu serios şi încrederea în ceea ce ştiţi. Toate acestea pot atrage atenţia asupra dumneavoastră. Pentru că sunteţi convins că aveţi dreptate, ar trebui să vă impuneţi punctul de vedere fără să vă gândiţi la ce spun alţii.

Capricorn

Când aveţi permisiunea de a vă mişca în voie, fără interdicţii şi fără regulamente stricte, parcă vă simţiţi altfel şi daţi randament în tot ce faceţi. Participaţi la o acţiune colectivă în care aveţi nişte drepturi clar definite şi vă puteţi baza pe ele pentru a vă duce la capăt sarcinile. Sunteţi liber să faceţi tot ceea ce doriţi, dar conştiinţa nu vă permite chiar orice! Consideraţi că există legi pe care le respectaţi întocmai, ca să nu greşiţi.

Vărsător

Nimic din ce se petrece în jur nu vă atrage atenţia, sunteţi distant, indiferent, ca şi cum aţi trăi pe altă lume. Sunteţi absent la activităţile comune, care se desfăşoară în anturaj, şi vă vedeţi de propriile preocupări, care vi se par mult mai importante. Aveţi nevoie de o zi de detaşare faţă de ceilalţi, pentru că aţi obosit să staţi la cheremul tuturor. Acum dumneavoastră contaţi şi vă retrageţi în carapace pentru puţină odihnă.

Peşti

O greşeală aparent inofensivă blochează planurile începute şi pierdeţi timp preţios pentru a repara gafa infantilă. Nu aţi fost atent la ceea ce aţi spus, nu aţi acordat prea multă importanţă unui detaliu aparent banal şi iată că acum plătiţi consecinţele propriei superficialităţi. Dacă nu aţi fi lăsat lucrurile la voia întâmplării, totul ar fi ieşit bine şi acum nu aţi fi plătit oalele sparte. Iată cum o slăbiciune de moment vă poate ţine pe loc!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS